STUDIO WESTERGAS

De studio is voorzien van alle technologie die nodig is om een high end show te organiseren, compleet met maximale dynamiek interactie. Of je nu mensen wilt laten inbellen (via Zoom of Teams), de aanwezige online deelnemers in beeld wilt brengen of live wilt schakelen met andere locaties: alles is mogelijk.

Met onze remote camera techniek, en een videoregie zorgt de schakeltechnicus voor een dynamische show waarbij de focus steeds op de juiste plek ligt. Door de hoogwaardige verlichting leggen we de aandacht waar deze nodig is en zorgen de meer subtiele lichteffecten voor een sfeervolle context.

Standaard beschikt de studio over de faciliteiten voor een ruim aantal sprekers, een DJ of live-artiest, muziek en omgevingsgeluid. Op de led-stroken en -kolommen geven wij passende elementen van het logo en de huisstijl weer. De studio leent zich perfect om te presenteren. Natuurlijk is er een videotechnicus aanwezig om de deelnemers hierin te ondersteunen.

 

In de studio’s is passend meubilair aanwezig dat wij inzetten in overleg met jou. Aanvullende wensen op dat vlak? Deel ze met ons.

i-sCpTpMJ-X4.jpg

LIVE 
STUDIO PAKKET

Een levensgroot ledscherm op de achterzijde, meerdere led-banners en LCD schermen zorgen voor een sensationeel studiobeeld.

De complete videoregie bevat mogelijkheden zoals inbellen via Zoom of Teams, (splitscreen) presentaties, realtime chats en video bumpers.

De allerbeste PTZ camera’s zorgen voor de meest uiteenlopende shots van elke uitzending. Is er een extra camera nodig? Dan zorgen wij ervoor dat die er staat.

Elke show geven we de studio de branding die 100% past bij jouw organisatie, merk of doelstelling. Voor sprekers, gasten of entertainment zijn er 2 handmicrofoons en 6 lichtgewicht headsets aanwezig.

De next level lichtinstallatie zorgt voor de gewenste lichtsetting, sfeer én het nauwkeurig uitlichten van presentatoren.

Verwacht van ons team de beste support op het vlak van projectmanagement, regie en uitvoering. Je hebt geen omkijken naar de techniek.