Opening Feadshipwerf

Synergie tussen het verleden, het heden en de toekomst, dat is waar dit schitterende en unieke personeelsevent om draaide. Als onderdeel van het 170-jarig jubileum van scheepsbouwbedrijf Royal van Lent werd een grootse opening van de nieuwe scheepswerf van Feadship gevierd. Het trotse gevoel van alle medewerkers op hun bedrijf was het uitgangspunt van dit event. Dit voerde Vel’Or door van begin tot eind in het event.

 

De gasten werden op de kade van de nieuwe werf ontvangen door vriendelijke, in stijl geklede gastvrouwen en liepen via de blauwe loper, met een welkomstcocktail in de hand, de trotse historie van het bedrijf tegemoet. De gasten aanschouwden de negentien schepen uit de Heritage Fleet en genoten van typische classic bites op weg naar de ingang van de werf. Hare Majesteit Koningin Máxima was aanwezig om de werf officieel te openen. Zij kreeg vooraf een rondleiding over het terrein waarbij ze leerde over de Heritage Fleet en de innovatieve en duurzame aanpak die Feadship hanteert voor het bouwen van de superjachten.

 

Eenmaal binnen werden de gasten omringd door de toekomst en vernieuwing. Tijdens een buitengewone openingsshow werd het personeel gewezen op de visies van deze mijlpaal in de superjachtindustrie. Na de nodige speeches volgde een spectaculaire video onder begeleiding van Spoken Word artist Mike Warners, om de gasten via een belevingsreis mee te nemen door het verleden, het heden en de toekomst. Tijdens de video verschoof de focus van voor naar achter waar een betoverende aerial act plaatsvond op het dek van het nieuwste Feadship jacht. Een magisch moment dat de kunst en elegantie van het maatwerk dat Feadship levert uitdrukt. Na deze zinderende opening genoten de gasten van een avond vol energieke acts zoals The Big Swingers, Dames Draaien Door, een Champagne Experience, een mobiele make-up stand, Complimentenmeisjes en de Discolift. Ondertussen werden ze verwend met de meest excellente hapjes en drankjes, allen gepresenteerd in een lokaal en trots jasje. Als klapper vond er een optreden van Tino Martin plaats en keerden de gasten, trots en onder de indruk huiswaarts. 

Datum: Mei 2019

Locatie: Feadshipwerf | Port of Amsterdam

Aantal gasten: 2500

 Opening nieuwe scheepswerf

 Proud to party 

 Live entertainment 

Opening Feadship
_Q0A6620
inrichting feest, meubilair en deco
bedrijfsfeest organiseren
discolift, feestje organiseren
entertainment feest
Tino Martin huren, zanger, tino
bedrijfsopening
entertainment feest
catering, welkomstdrankje
_DSC4279
entertainment feest
entertainment feest
catering event, feest, hapjes
entertainment feest, dj
catering bedrijfsevent, hapjes
catering bedrijfsevent, hapjes
hostessen inhuren